The Best Uv Lampa Za Nokte References


The Best Uv Lampa Za Nokte References. Pribor, kozmetika, aparati i uv. Lampa za nokte neophodna je za rad s gelovima za nokte i umjetnim noktima.

Uv lampa za nokte
Uv lampa za nokte from www.njuskalo.hr

Cena uv lampi se razlikuje u odnosu na snagu i dodatke. Pomaže stvrdnjavanju uv gelova, hibridnih lakova i akrilnih. Integrirani ventilator unutar lampe osigurava ugodno.

Dual Led Lampa Professional 54W.


Kozmetika, pribor, aparati i uv lampe za pedikir i manikir. Uređaj za sušenje uv / led svjetlom brzo i ravnomjerno suši vaše modeliranje. Cena uv lampi za nokte.

Uv Led Lampa Za Nokte Sun X Plus 120W.


Različiti modeli uv / led. Najveći asortiman lakova, gelova, gel lakova i svega što je potrebno da vaši nokti izgledaju prelepo. Cena uv lampi se razlikuje u odnosu na snagu i dodatke.

Espkuc760 Uv Lampa Za Nokte Topaz White.


529.00 kn (70.21 €) 459.00 kn (60.92 €) dodaj u košaricu. Lampa za nokte neophodna je za rad s gelovima za nokte i umjetnim noktima. Uv lampa za nokte prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Dual Uv/Led Lampa 24/48 W.


Uv lampa 36w za nokte sa tajmerom. Novo u orginalnom pakovanjuuv lampa snage 36w za nokte poseduje i tajmer u trajanju od 120s. Profesionalna uv led lampa za nokte ebn005 je praktična lampa za sve dame koje savršeno sređene nokte u svakom trenutku, bez skupih odlazaka kod manikira ili kozmetičara.

Ono Što Je Potrebno Svakoj Dami Jeste Jedna Uv Lampa Za Nokte Zahvaljujući Kojoj Će Nokti Biti Uvek Održavani I Uredni Bez.


Povrat novca u roku od 15 dana. Cena uv lampi se razlikuje u odnosu na snagu i dodatke. 230mm x 200mm x 150mm.


Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama